Copyright© Akupunkturklinikken Body Energy 2012-2017 - All rights reserved. Made by JBMG


Akupunkturklinikken Body Energy - Kanalens Kvarter 166, 2620 Albertslund - Tlf. 40 26 18 36 - henrik.bodyenergy@gmail.com - Webmaster  

Låsninger i led kan opstå efter længere tids muskelspændinger, som har nedsat bevægeligheden i leddet. Meget almindeligt er det også, at et traume, som f.eks. en forstuvning af foden, et fald, et trin som smutter for én på en trappe eller mere alvorligt; en trafikulykke, kan give en så kraftig påvirkning af et led, at der opstår en låsning. Ledfrigørelse er, sammen med massage og udstrækning af muskler og bindevæv, en meget effektiv kombination til behandling af de fleste problemer i bevægeapparatet.

 

Ledmanipulation er en meget effektiv teknik, hvor låsninger i et led og en eventuel fejlstilling korrigeres med et hurtigt og meget præcist ryk. Det er en meget lille bevægelse, men en stor effekt. De fleste kender teknikkerne fra kiropraktikken eller osteopatien.

 

Ledmobilisering er en mere blid og nænsom metode til at korrigere og frigøre et låst led. Teknikken udføres med gentagne rytmiske og vuggende bevægelser, som langsomt løsner spændinger i leddet. I dag anvender klinikken et nyt instrument som kommer mere i dybden.

 

MET (Muscle Energy Technique) kan både bruges til at udstrække overspændte muskler og til at øge bevægeligheden i kroppens led. Teknikken udføres ved, at leddet placeres i en bestemt stilling, hvorefter klienten udfører et let tryk, mens behandleren yder et meget præcist modtryk, efterfulgt af afslapning og udstrækning af leddet.