Copyright© Akupunkturklinikken Body Energy 2012-2017 - All rights reserved. Made by JBMG


Akupunkturklinikken Body Energy - Kanalens Kvarter 166, 2620 Albertslund - Tlf. 40 26 18 36 - henrik.bodyenergy@gmail.com - Webmaster  

ECIWO (The Embryo Containing the Information of the Whole Organism = fosteret indeholder information om hele organismen)

er udviklet og sat i system af den kinesiske professor Yingqing Zhang, der gennem forskning fandt ud af, at hver celle indeholder oplysninger om hele kroppen, og dermed nøglen, til hvordan man ved hjælp af nåle kan påvirke kroppens egen evne til heling. Dette beskrev han første gang i en bog udgivet i 1973.

Det viste sig således, at omkring samtlige rørknogler i kroppen er der områder hvor forskellige organsystemer er placeret, og ved at isætte en steril en-gangsnål et af disse områder (ved en rørknogle), sker der en påvirkning af det korresponderende sted i kroppen.

I hver enkelt lille celle i menneskets krop, ligger der en hukommelse, der ved, hvordan det så ud før skaden, og som kan igangsætte den proces, der skal til, for at denne tilstand (før skaden) kan genetableres optimalt.

Eciwo Akupunktur eciwo_bodyenergy.jpg