Copyright© Akupunkturklinikken Body Energy 2012-2017 - All rights reserved. Made by JBMG


Akupunkturklinikken Body Energy - Kanalens Kvarter 166, 2620 Albertslund - Tlf. 40 26 18 36 - henrik.bodyenergy@gmail.com - Webmaster  

AKUPUNKTUR

Akupunktur er en behandlingsmetode fra Kina og andre dele af Fjernøsten, som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter. Listen over lidelser, hvor akupunktur har en gunstig virkning er lang. Ifølge den traditionelle kinesiske forklaring, der er et par tusinde år gammel, siges akupunkturnålene at genoprette kroppens normale energibalance, qi.

Princippet i akupunkturbehandlingen er, at akupunktøren indsætter tynde nåle i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme. Dette forsøges ved at normalisere balancen mellem yin og yang.

Ifølge TKM findes der i kroppen 12 energibaner, de såkaldte meridianer. I dag er der flere læger der mener, at de 12 meridianer ikke er energibaner, men derimod de 12 kranienerver (cervikalnerver), der udspringer fra rygmarven og forsyner alle dele af kroppen via det autonome nervesystem.

SELVE BEHANDLINGEN


Behandlingen foretages KUN af uddannet akupunktører.


AURICULOMEDICIN

Auriculomedicin repræsenterer et nyt videnskabeligt paradigme, hvis rødder sammenflettes med den gamle kliniske visdom traditionel asiatisk medicin, vestlig naturopati og homøopati, men afspejler også de moderne resultater af neurofysiologi.


AURICULOTERAPI

Denne specielle øreakupunktur udøves efter den franske

læge Dr.Paul Nogier teorier. I ørerne findes en række

aktive punkter som stimuleres , via nåle eller lys.


ECIWO ACUPUNKTUR

Morbi pellentesque, mauris interdum porta tincidunt, neque orci molestie mauris, vitae iaculis dolor.

Cum sociis: Morbi nisl eros.

Aliquam vel: Nulla vestibulum.